Huolto

Suomen VahvimmatHuollamme ja korjaamme matkailuautot ja vaunut,meiltä myös tuulilasit asennettuna kaikkiin henkilö,paketti-ja matkailuautoihin. (Tukes lupanumero 1486/39/2014 ja 555/39/2014)

Rahoitus on mahdollista saada myös etutelttoihin,varaosiin ja huoltokulujen maksamiseen.

Tutustu matkailuvaunuihin ja varaosiin. Mikäli sinulla on kysyttävää niin otathan yhteyttä.

VUOSIHUOLLON SISÄLTÖ:

Matkailuvaunun vuosihuolto:

Tarkastetaan kaasujärjestelmän tiiveys koeponnistamalla. Koekäytetään liesi ja lämmitin kaasulla ja sähköllä. Tarkastetaan jääkaapin toiminta sähköllä ja kaasulla. Rasvataan vetokytkin. Öljytään nokkapyörän laakeri ja rasvataan kierre. Öljytään käsijarrun lukitus. Tarkastetaan varmuusvaijerin kunto. Rasvataan kulmatukien kierre ja nivelet kiristetään korin-,vetokytkimen-,vetopalkkien-ja akseliston kiinnityspultit Säädetään jarrut tarvittaessa. Testataan jarrut ajamalla. Tarkastetaan rengaspaineet. Tarkastetaan ajovalojen toiminta. Tarkastetaan lämmitysjärjestelmän pakkaskestävyys. Testataan vesijärjestelmän toiminta. Koekäytetään 12v ja 230v sähköjärjestelmä.

Lisätyöt ja varaosat veloitetaan erikseen.


Matkailuauton asunto-osan vuosihuolto:

Tarkastetaan kaasujärjestelmän tiiviys koeponnistamalla. Tarkastetaan jääkaapin toiminta kaasulla ja sähköllä. Koekäytetään sähkö-ja kaasulämmitin. Koekäytetään liesi. Testataan vesijärjestelmän toiminta. Koekäytetetään 12v ja 230v sähköjärjestelmä. Tarkastetaan lämmitysjärjestelmän pakkaskestävyys. Tarkastetaan jäähdytysnesteen pakkaskestävyys. Tarkastetaan moottoriöljyn määrä. Tarkastetaan rengaspaineet. Tarkastetaan ulkopuolen valojen toiminta.

Lisätyöt ja varaosat veloitetaan erikseen.

HINNASTO:

Matkailuvaunun vuosihuolto: 1-akselinen 220€, 2-aselinen 240€

Matkailuauton vuosihuolto: 210€

Kosteusmittaus: 50€

Kosteusmittaus pöytäkirjalla: 90€

Kaasujärjestelmän koeponnistus: 40€

Katsastuskäynti: 110€ (sis.katsastusmaksun)

Kaasutarkastus todistus: 120€

Sähkötarkastus todistus: 120€